Praktisk info

At medbringe (pakkeliste):

Her kan du hente en pakkeliste. I den er der til inspiration angivet hvad det kan være godt at have med som personligt grej, tøj m.m. Pakkeliste – version 1.2. (klik) Bemærk, at der I pakkelisten står F28 for den første uge. Hvilken uge, der aktuelt vil være den første uge, vil naturligvis variere fra år til år.

Beklædning – varm og tør

Det er vigtigt, at du har tøj med så du kan holde dig varm og tør. Det er både behageligt og også nødvendigt. Når det bliver dårligt vejr, skal du være fuldt operationsdygtig, og det er du kun, hvis du er varm og tør. Selvom det er sommer, er det en god ide også at have hue og vanter med.

Det er klogt og praktisk, at have tøj med så du kan være klædt på i lag, så du kan nøjes med at tage lidt ekstra tøj på når det bliver køligere. Heldigvis kan sommeren på søen også have dage, hvor en tynd t-shirt er tilstrækkelig.

Pandelampe

En pandelampe er meget-meget praktisk at have med –  et must når man har prøvet det. Hvis du skal købe en, så køb en der også kan lyse med fast, rødt lys. Det røde lys er godt at bruge til natsejlads, idet det ikke ødelægger nattesynet.

Bløde tasker

Du skal have dine ting og sager i bløde, vandtætte tasker. Du må ikke have dem i en kuffert eller i en rygsæk med stativ.

Mad og  drikke

Sundets både har under togtet fælles husholdning.
Til sejladsens første døgn, skal hver båd dog selv sørge for at have proviant med.

 

Skoleudvalget marts 2017