Knob- og stikkursus

På en sejlbåd styres stort set alt ved hjælp af tovværk og liner. For at sejle sikkert og effektivt er det derfor vigtigt at kunne håndtere, fastgøre, sammenbinde og ikke mindst at opgøre disse. Undervisning og øvelse af dette er en meget vigtig del af kursusforløbet og i kan vælge at tage kurset den 12. eller den 13.09.2020
Eksamen: Efter sejlsæsonen afholdes der prøve i knob og stik den første lørdag i oktober, samtidig med at 2.års-eleverne går til deres afsluttende praktiske prøver. Bestået prøve er en forudsætning for at kunne afslutte uddannelsen med bevis.
”Frokost på kajen”: På prøvedagen er det obligatorisk at 1.årseleverne tager en tørn med at opvarte censorer, lærere og 2. års eleverne med morgenmad, kaffe og andre fornødenheder. Ligeledes pynter 1.års-eleverne op til fest i vores telt og forbereder grillmad med tilbehør. Oprydningen hjælper vi hinanden med. Måske slutter festen først henad natten en gang.

Jeg tilmelder mig hermed Knob- og stikkursus:

Kurset er en obligatorisk del af forberedelsen til duelighedsbevis og førerbevis.

Tilmeldingsfrist: 9. september!

Deltagere: 1. årselever på Sundets Sejlerskole