Tilmelding til førstehjælp 2018

For at erhverve klubbens Førerbevis har Skoleudvalget besluttet, at det fremover er obligatorisk at deltage i et førstehjælpskursus.

Vi opfordrer ligeledes vores lærere til at tage førstehjælpskurset, så I er på højde med vores nye førere.

Der bliver afholdt fire ens kurser med følgende indhold:

• 4 timers hjertelungeredning med hjertestarter, med fokus på livreddende førstehjælp ved drukneulykker.
  • 3 timers førstehjælp ved tilskadekomst, underafkøling, slag mod hovedet, brud og ledskader, blødninger og forbindinger og sygdomme.

Om instruktørerne:

”APROPOS Kommunikations autoriserede instruktører er højt motiverede og meget professionelle. Alle vores instruktører har gennemgået en myndighedsgodkendt uddannelse, som er godkendt af Dansk Førstehjælpsråd. Derved sikres, at kurserne gennemføres med en høj faglig og pædagogisk standard. De fleste af vores instruktører er uddannede ambulancefolk/lægeambulanceassistenter/paramedicinere fra Beredskabsstyrelsen, og de har både teori og praksis med i rygsækken”.

Efter kursus modtager kursisterne et kursusbevis.

Kurset er gratis. Sejlerskolen betaler og har fået et tilskud fra Tryg-fonden.

Kursisterne opfordres til at bære praktisk tøj. Der foregår øvelser på gulv. Kurset afholdes indendørs i klubhuset på 1. sal. Husk madpakke og noget at drikke. (Cafeen er muligvis åben).

De fire kurser afholdes henholdsvis d. 24/2, 25/2, 3/3 og 4/3. Alle dage kl. 10-17. Der vil max være 16 deltagere pr hold. Mød i god tid.

Tilmeld dig senest 23. januar nedenfor.

Alle nuværende elever og lærere på sejlerskolen kan deltage. På kurserne i år prioriteres optagelsen sådan: -4.semesters elever, -lærere, -2. års elever 2018, -øvrige nuværende elever. Efter 23. januar udbydes resterende pladser til klubbens øvrige medlemmer.

jeg tilmelder mig her til førstehjælpskursus

24. februar kl 10-17: HelstMuligtIkke muligt
25. februar kl 10-17: HelstMuligtIkke muligt
3. marts kl 10-17: HelstMuligtIkke muligt
4. marts kl 10-17: HelstMuligtIkke muligt

(Jo flere mulige datoer jo højere chance for at få en plads)
Tilmeldingsfrist senest den 23. januar.