Motor/brand

Undervisningen i motor vil foregå på jeres almindelige hold og arrangeres af jeres lærer.

Undervisningen og eksaminationen i motor har tidligere ligget på 2. år, hvor eleverne er eksamineret på førerprøvedagen. For at lette prøvedagen for 2. års eleverne, er det nu besluttet, at afholdelse af undervisning og eksamination i praktisk motorsejlads som noget nyt skal afholdes på 1. år i stedet.
Det er dog en større logistisk opgave i praksis at implementere denne ændring og derfor er overgangen planlagt henover 2 sæsoner. Derfor vil det foregå således, at de 1. års både der sejler onsdag og torsdag i 2019 bliver undervist og eksamineret i denne sæson. Eksaminationen afholdes på førerprøvedagen sammen med knop og stik.
De 1. års elever der sejler mandag og tirsdag i 2019, skal først undervises og eksamineres i næste sæson, som 2.års elever – og eksamineres på førerprøvedagen.
Alle 1. års elever i 2020 vil undervises i motor i løbet af sæsonen og eksamineres i motor på førerprøvedagen sammen med knop og stik.