Tilmelding til turbokursus i navigation feb-apr 2018

Om kurset
Du lærer på kurset hvordan du navigerer på havet og du får viden på en række emner indenfor sømandskab. Det er søfartsregler, ansvar som skipper, hensyntagen til havmiljøet og søsikkerhed. Kurset afsluttes med en skriftlig og en mundtlig prøve. Prøven skal bestås for at du kan få duelighedsbevis og førerbevis.
Hent undervisningsplan HER

Kursusdage:
Hver tirsdag aften kl. 18.30 fra 6. februar til og med 17. april. (dog ikke påske d. 27. marts) samt lørdag 7 april.

Deltagere
Kurset er primært for elever på sejlerskolen, der skal sejle 2. år i 2018. Men alle andre klubmedlemmer kan deltage, hvis der er plads. Det er en fordel, at du har sejlet en sommersæson, men de fleste vil kunne gennemføre uden.

Tilmeldingsfrist senest mandag d. 15. januar.

Jeg tilmelder mig hermed kursus i Navigation og grundlæggende sømandskab Turbohold januar 2018.

Telefon (helst mobil)