Sommertogt

I juli måned tager Sundets to gaffelriggere igen på sommertogt i fire uger. Vi sejler sammen med gaffelriggere fra K.A.S. og diverse private både. Desuden bliver sejlklubben Frem og de andre klubber i Svanemøllekredsen samt Yachtklubben Furesøen inviteret med på årets sommertogt.
Sommertogtet er en skøn måde at holde ferie på. Turen er fyldt med sejleroplevelser, skøn natur og rare mennesker. Det er en ferie, hvor vi lever med vejret og naturen på godt og ondt, så forvent skønne dage i solen, regnfuldt dansk sommervejr, vindstille dage og lærerige oplevelser i frisk vind.
Frem for alt er sommertogtet et fællesskab med sejlads i centrum. Det betyder, at du ikke er på charter-ferie når du tilmelder dig sommertogtet. Vi er fælles om alt – lige fra opvask og rengøring til madlavning, hygge, fest og historier fra De Syv Have. På turen vil du få mulighed for at sejle i skolens gaffelriggere. Det er nogle dejlige turbåde som er udfordrende, lærerige og sjove at sejle i. Gaffelriggerne får altid beundrende blikke fra andre sejlere, når vi kommer i havn i samlet flok.
Turen byder i år på kortere dagssejladser i dansk farvand. Hvis vejr og vind tillader det, er det planen at turen går sydpå fra København, over Køge bugt, gennem Bøge- og Storstrømmen ud i Smålandsfarvandet. Derefter går turen over Storebælt til Det Sydfynske Øhav og videre til Lillebælt, hvorfra turen går hjem igen. Måske ad samme rute, men det er også muligt at vi sejler nord om Fyn og Sjælland. Der vil være masser af navigation og snævre strømfyldte farvande, så det kan kun blive en god tur. Den præcise rute bliver planlagt undervejs og tager hensyn til vind, vejr og besætningernes kunnen og kræfter.

Der er bindende tilmeldingsfrist den 1. maj. Det er vigtigt, at I melder jer hurtigt til, da pladserne er eftertragtede og fordeles efter først-til-mølle-princippet. Desuden er det vigtigt at du kommer med på turen, når du er tilmeldt. Vi er afhængige af hinanden, for at få et godt sommertogt.

Der er praktiske informationer (pakkeliste m.m.) HER

Du kan tilmelde dig årets sommertogt (Lukket for 2017)

Husk infomøde om årets sommertogt torsdag d. 23. Marts 2017 kl. 19 i undervisningslokalet i Sundet. Der er hygge og kage.

Skoleudvalget marts 2017