Pinsetur

Hvert år drager mange af Sundets medlemmer af sted i deres både på Pinsetur i Øresund – og sejlerskolen sejler med.

Vi sejler fredag aften af sted i sejlerskolens både og sejler til Hven. Turen giver dermed også mulighed for natsejlads. Vi regner med at sejle til enten Norreborg eller Kyrkbacken. Her spiser vi og overnatter. Måske er der private både fra Sundet, der også sejler til Hven og støder til om lørdagen.

Søndag sejler vi til Humlebæk. Står alle i båden tidligt op, kan morgenmaden i Humlebæk havn måske nås. I Humlebæk samles alle bådene fra Sundet og vi har en dag sammen. Der er morgenmad kl. 10, som sejlklubben er vært for. Om dagen arrangerer klubbens aktivitetsudvalg leg og hygge for voksne og børn. Om aftenen griller vi og spiser sammen ved langborde.

Mandag formiddag sejler vi tilbage til København. Er vejr og vind med os, er vi i Svanemøllehavnen først på eftermiddagen.

Vi sover som udgangspunkt ombord, men der er også mulighed for at slå telt op ved Humlebæk havn og vi regner også med at det er muligt på Hven.

Du kan læse mere om klubbens traditionsrige pinsetur på klubbens hjemmeside.

Pris: Hver besætning deler udgifter til mad og drikke til turen, samt havnepenge. Havnepenge er typisk 100 – 150 pr. båd pr. overnatning, madens pris bestemmes af den aftalte standard ombord.

Info ang. tilmelding til pinsetur den 29. – 31. maj 2020 følger.