Øresund på langs

Øresund på langs 

En lørdag i august mødes klassiske spidsgattere, meterbåde og skærgårdskrydsere med tremastede skonnerter, tomastede galeaser og sprydstagejoller til en stor kapsejlads på Øresund.

Det er anden gang i nyere tid, at Øresund bliver fyldt med flotte gamle træskibe og klassiske sejlbåde og joller til fælles kapsejlads. Kapsejladsen er en unik mulighed for at opleve de traditionelle og klassiske fartøjer dyste i forskellige løb og klasser i sundet.

Starten går ud for Tuborg Havn. Afhængig af vejr og vind lægger løbskomiteen en rute op igennem Sundet, eventuelt med Hveen om bagbord og med mål lidt syd for Helsingør.

Efter kapsejladsen mødes alle fartøjer og besætninger i Helsingør havn til præmieuddeling og fest i de gamle værftshaller. Helsingør havn nedenfor Kronborg, Museet for Søfart og Kulturværftet bliver fyldt med skønne skuder, lakerede master og glade søfolk og kapsejlere efter kapsejladsen. Der bliver flere aktiviteter og masser at opleve for byens borgere.

Sundet vil deltage fra starten ved Tuborg havn – og forventeligt overnatte i Helsingør og sejle tilbage søndag morgen. Det kan dog aftales på hver enkelt båd, hvorvidt man vil blive og deltage i festlighederne i Helsingør.

Sundets sejlerskole deltog for første gang i denne sejlads i 2019.

Tilmelding til Øresund på langs:

Tilmelding
Jeg tilmelder mig hermed til Øresund på langs 8. - 9. august 2020

Navn*

Medlemsnummer

Sejlerstatus*

 
Kontaktdata
Email *

E-mail* (gentag)

Mobil*

 
Kommentarer - ønsker (fx om du har aftalt med nogle andre at I ønsker at sejle sammen)

Må dit navn vises i deltagerlisten på denne hjemmeside og på klubbernes hjemmesider*:
Ja - mit navn må visesNej - mit navn må ikke vises


Hvis du bekræfter, at det er ok, at dit navn vises på hjemmesiden, vil dit navn og sejlerstatus indgå i de alment tilgængelige deltagerlister på hjemmesiden. Alle andre data, herunder kontaktdata (adresse, telefon og email) vil ikke blive vist.
Hvis du markerer nej, vil kun din sejlerstatus, og ingen andre oplysninger blive vist.


Felter markeret med * skal udfyldes